• Gratis verzending vanaf € 100,- in NL
  • Binnen 1 werkdag geleverd

Ons verhaal

Ledtuning.nl bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Ledtuning.nl is in 2005 ontstaan vanuit een adviserende website.  In 2006 is de online vakhandel in het leven geroepen. De afgelopen jaren heeft ledtuning.nl een explosieve groei doorgemaakt. Deze groei hebben we kunnen realiseren door onder meer ons assortiment voortdurend aan uw wensen aan te passen en uit te breiden met hoogwaardige innovatieve producten.

In 2012 is Luxalight BV opgericht, een ontwikkelingsafdeling voor soft en hardware designs, met als doel het ontwikkelen van LED-producten, aanstuur electronica zoals spanning- en stroomdrivers en de ontwikkeling van energie-efficiënte oplossingen voor projecten waar specifieke toepassingen bij vereist zijn. U kunt dus ook bij ons terecht met grotere projecten of ingewikkelde maatwerkoplossingen.

Ledtuning.nl  meer dan een webshop
Ledtuning.nl is niet zomaar een webshop. Onze webshop staat bekend om zijn maatwerkmodule en uitgebreide servicemogelijkheden. Zo hebben wij de webshop van alle gebruiksgemakken voorzien. Verschillende handige calculatoren berekenen voor u wat u nodig heeft en een LED-strip keuzehulp die u helpt bij het kiezen van de juiste strip. Wij beschikken tevens over inhouse engineering, zo kunnen wij eenvoudige maatwerkoplossingen via de maatwerkmodule in onze webshop aanbieden. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor projecten of deze nu groot of klein zijn. Grotere projecten, ingewikkelde en uitgedachte maatwerkoplossingen, berekeningen en aansluitschema’s worden door onze ingenieurs van Luxalight BV gedaan. Uiteraard zijn wij ook in het bezit van een showroom. Onze showroom is gevestigd in Eindhoven en te bezoeken na het maken van een afspraak.

Wat bieden wij:
- Expertise in ons vakgebied
- Altijd een eerlijk en deskundig advies
- Een passende oplossing voor uw project
- Hardware en software design
- Inhouse engineering
- Eenvoudig maatwerk bestellen via de online maatwerkmodule
- Diverse calculatoren die adviseren wat u nodig heeft

Ondernemingen binnen de Zirqle groep
Ledtuning.nl en Luxalight maken deel uit van de Zirqle groep. Dit is een groep zelfstandige en innovatieve bedrijven met een eigen specialisme. Doordat deze bedrijven allen onder dezelfde onderneming vallen is de grootste kracht dan ook de onderlinge samenwerking tussen deze bedrijven.