• Gratis verzending vanaf € 100,- in NL
  • Binnen 1 werkdag geleverd

Levering en bezorging

Levering
De meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag al in huis. Wanneer je een bestelling plaatst bij ledtuning.nl op werkdagen voor 16.00 uur wordt het pakket de volgende dag bezorgd (dit betreft te allen tijde een indicatie). Je ontvangt per e-mail een track & trace code. Met deze code kan je de actuele status van je bestelling bekijken. Heeft een artikel een afwijkende levertermijn dan, wordt dit bij het artikel aangegeven of je ontvangt van ons een mail met daarin de verwachte levertijd.

Je bestelling wordt door UPS bezorgd, hierdoor kunnen wij niet altijd garanderen dat je pakket op tijd aankomt. Vanaf moment van afgifte aan UPS hebben wij geen invloed meer op de levertijd. 

Uitzondering:
Ontvangen wij je bestelling op zaterdag of zondag, dan kunnen wij helaas niet voor dinsdag leveren.

Bezorging
Indien je niet thuis bent bij de bezorging, wordt het pakket door de postbode de volgende werkdag of op zaterdag opnieuw aangeboden. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, laat de postbode een bericht achter. Je hebt dan drie weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres.

Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen?
Dat kan, je dient dan bij het plaatsen van je bestelling een ander bezorgadres in te vullen dan het factuuradres. Het bezorgadres kan na het plaatsen van je bestelling niet meer gewijzigd worden.