• Gratis verzending vanaf € 100,- in NL
  • Binnen 1 werkdag geleverd

Experience Center

Bent u aan het klussen en wilt u de badkamer of keuken voorzien van LED-strips maar weet u niet hoe? Wilt u LED verlichting plaatsen in de vijver, zwembad of bedrijfswagen? Vragen of andere ideeën? Kom dan naar onze showroom! Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord en zorgen ervoor dat je een goed en persoonlijk advies krijgt. Zij beschikken over technische en praktische kennis zodat wij te allen tijde met u mee kunnen denken.

Daarnaast beschikt ledtuning.nl ook over inhouse engineering, de mogelijkheid om voor u de LED-strips op maat te maken. Dit wordt gedaan door onze eigen engineers. Wij kunnen ook berekeningen en aansluitschema’s maken voor maatwerkoplossingen. Voor grotere projecten kunt u dus ook bij ons terecht. 

Het magazijn en showroom zijn bij elkaar gesitueerd. Dit biedt  vele voordelen. Zo is afhalen geen enkel probleem en is er rechtstreekse verkoop via de showroom mogelijk. Mits de producten uit uw bestelling voorradig zijn, heeft u dus de mogelijkheid de bestelling direct vanuit de showroom mee naar huis te nemen.

U vindt onze showroom op de:
Hastelweg 260B
5652 CN Eindhoven
Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openingstijden showroom, uitsluitend op afspraak: 
Elke zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur (uitsluitend op afspraak)
Maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 en 17.00 uur (uitsluitend op afspraak)

Wilt u het Experience Center bezoeken dan raden wij aan om vooraf een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met, tel: 040 202 49 04
Bent u dus benieuwd naar de kwaliteit, naar de mogelijkheden of wilt u graag een persoonlijk advies, aarzel dan niet en kom langs! Wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Cafe Het lampje 
Onder genot van een drankje in café het lampje, uw idee voor het zwembad, vijver, huis, werkruimte of andere toepassingen bespreken met onze engineers.

cafe het lampje