• Gratis verzending vanaf € 100,- in NL
  • Binnen 1 werkdag geleverd

Betaalmethoden

Je kunt bij ledtuning.nl op één van de volgende manieren betalen:

Vooruitbetalen
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de gegevens die je nodig hebt om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer ledtuning.nl, factuurnummer etc.). Je betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of door internetbankieren. Een bankoverschrijving kan tot 3 dagen duren voordat deze bij ons op de rekening staat. Zodra het bedrag  bij ledtuning.nl is bijgeschreven zal de bestelling naar jou verstuurd worden.

iDEAL
De Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis, Triodos Bank en SNS bank doen hieraan mee. Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je kiest je eigen bank en bij het afrekenen opent zich het betaalscherm van je eigen internetbankier omgeving. De transactie wordt direct verwerkt. In sommige gevallen kan het tot 30 minuten duren voordat het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
Het online betalen met creditcard is wereldwijd een veel gebruikte betaalmethode.
Bij het afrekenen selecteer je een creditcard betaalmethode. Vervolgens vul je de gegevens van jouw creditcard in, Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Vervolgens bevestig je de betaling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast na 2 weken.

PayPal
PayPal is te beschouwen als een online portemonnee. Vanaf je bankrekening of creditcard stort je geld in de portemonnee en met dat geld kun je snel en veilig online betalen. Je selecteert bij de keuze voor de betaalmethode Paypal en kiest vervolgens voor afrekenen. Vervolgens log je in op je Paypal account en doe je de betaling. De transactie wordt daarna direct verwerkt.

Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België. Als je iets via internet besteld hebt en je wil dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat je nodig hebt is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Je betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt je  automatisch naar het betaalscherm van je eigen bank waar de resterende gegevens ingevoerd dienen te worden.

Direct Ebanking
Direct Ebanking is een universele toegangspoort voor Europese consumenten naar alle internetbanking systemen in de EU . In plaats van handmatig in te loggen op je eigen internetbank om handmatig een overboeking te realiseren, worden via DirectEbanking alle transactiegegevens binnen een betaling aan een webshop reeds ingevuld en gepresenteerd. Een Directe Overboeking is dus een iDEAL-achtige online betaling vanuit je eigen vertrouwde internetbank omgeving, waarbij je een land kiest, daarna je bank en vervolgens je rekeningnummer ingeeft en daarna de betaling goedkeurt middels het gebruik van je TAN Code. In principe is de betalingsmethode qua veiligheid, gebruikersgemak en snelheid gelijk aan iDEAL.

Afhalen
Bij afhalen kan niet met contant geld betaald worden. Om veiligheidsredenen hebben wij geen contant geld in huis! Afhalen kan alleen indien je bestelling vooraf betaald is door een van de bovenstaande betaalmogelijkheden.

Achteraf betalen
Deze betaalmethode is uitsluitend voor bedrijven en alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België. Op rekening kopen is alleen mogelijk indien overeengekomen. Bij achteraf betalen dienen de facturen door de opdrachtgever betaald te worden binnen 30 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen. Ledtuning.nl behoudt zich het recht voor bepaalde orders niet op rekening te leveren, afhankelijk van orderomvang, de kredietwaardigheid en betalingsgedrag van de opdrachtgever. Ledtuning.nl is hierover geen verantwoording verschuldigd.